Könyveim

Nyomtatásban megjelent regényeim:


xander-eleje

Létezik egy világ, melyet az átlagos halandók természetfelettinek neveznek, a róla szóló történeteket legendának hiszik, babonának. Naomi mindent tud ezekről a mítoszokról, mégsem hiszi, hogy lenne valóságalapjuk. Mikor azonban tudása miatt veszélybe kerül, rádöbben, hogy tévedett.

Xander jó néhány évszázadot töltött már a Földön a halandók oltalmával, de soha nem találkozott olyan emberrel, aki ennyire lehetetlenné tette volna a küldetését, mint Naomi; aki puszta létével elvonja figyelmét saját védelméről.

A történet bevezetője annak a sorozatnak, melyből a továbbiakban egy-egy Kitaszított küzdelmét, kudarcát vagy győzedelmeskedését ismerhetjük meg.

A kötet tartalmaz két novellát is. A Lelkedbe zárva és a Véres karácsony főszereplői újra és újra visszatérnek majd a Kitaszítottakról szóló sorozatban.

konstantin-eleje

„Az angyalok azért teremttettek, hogy a halandók segítségére legyenek. Mindig is léteztek, és mindig is létezni fognak. Közöttünk járnak, számunkra láthatatlanul…”

Konstantin elkövette a legnagyobb hibát, melyet őrangyal véthet: halála óráján megóvta a rábízott emberi lény életét, amiért a létező legszigorúbb büntetésben részesült: Kitaszítottá vált. Hogy bűnét jóvátegye, tovább őrzi a halandókat, ám egy nap találkozik a végzetével…

Kaitleen megismerkedett a halállal és megtudta, hogy annak csodaszép borostyánszeme és gyönyörű hófehér szárnya van. A lányt folyamatosan rémképek gyötrik, a múlt és a jövő szörnyű eseményei egyaránt kínozzák.

Angyal és védence sorsa egybefonódik. A múlt démonai feltámadnak, a jelen pedig megtelik ármánnyal, harccal, bosszúval és szerelemmel.

A Kitaszított angyalok visszatérnek a sorozat első kötetében.

Legyazenyem

Valamikor az 1820-as évek végén…

Lady Amelia Devereux, Outridge hatodik grófjának lánya más, mint a többi, vele egykorú fiatal nő. És nem csak azért, mert ő még nincs férjnél, mint legtöbb barátnője, hanem azért is, mert családja akaratával szembeszegülve, nem is szándékozik hagyni, hogy bekössék a fejét. Soha.

Amelia másra vágyik. Álomvilágban él. Nem családot akar, férjet, aki gondoskodik róla, hanem karriert. Amelia írónő szeretne lenni, és ebben csakis egy emberre számíthat.

Lord Antony Saint-Germain gyerekkora óta bejáratos a Devereux családhoz, és jó néhány éve fülig szerelmes Ameliába, aki azonban mit sem tud a férfi érzéseiről. Csakis a jó barátot látja Tonyban, a bizalmast, aki még saját barátjával és egykori bajtársával, Amelia bátyjával, Harryvel is képes szembeszállni a lány érdekében. Lady Amelia hozzá fordul segítségért. És természetesen Tonynak most is van egy első osztályú ötlete.

Rose Woods több paranormális románc után, most először egy történelmi romantikus regénnyel lepi meg az olvasókat, Elisabeth Forest írói néven.

szeret-nem-szeret-eleje

Lady Charlotte Dewhurst, mióta az eszét tudja, szerelmes Harry Devereux-ba. Ám érzései évek hosszú során keresztül viszonzatlanok maradtak, a férfi hol nevetett rajta, hol egyszerűen semmibe vette. A lány egy idő után úgy dönt, kiveri a fejéből ezt a beteljesületlen szerelmet, és felesleges álmok helyett végre élni kezdi az életét. Családra vágyik, gyermekekre, boldogságra egy igazi, hús-vér férfi oldalán, ahelyett hogy egy ábrándot kergetne tovább. Egy titokzatos idegen személyében hamarosan feltűnik az ideális jelölt.

Lord Harry Devereux, Outridge hatodik grófjának fia és örököse rossz emlékekkel, boldogtalanul tért haza a kontinensről. A múlt kísértő szellemeiről még barátjának és a családjának sem beszél. Nappalai látszólag könnyed szórakozással telnek, ám éjjelente rémálmok kínozzák, melyeket senkivel nem tud megosztani. Egy őrült pillanat viszont mindent megváltoztat. A régi nyugtalanságot újfajta feszültség váltja fel egy olyan csók után, mely nem csak meglepi, de egyúttal összezavarja és elgondolkodtatja a lordot.

A múlt azonban nem csak a férfit nyomasztja, hanem a lányt is, s egy nap mindkettejüket utoléri, méghozzá oly módon, melyre egyikük sem számít.

 

alomvilag_vegleges.indd

Tessa, átlagos fiatal lány. Ám egyáltalán nem átlagos módon, Afrikában él orvos szüleivel, egészen addig, míg édesanyja meg nem hal. A veszteség után visszaköltöznek apja szülővárosába, Pinewoodba, ahol az anyja hiányától szenvedő lányra új feladatok várnak, miközben újra be kell ülnie az iskolapadba, hogy befejezze elhanyagolt középiskolai tanulmányait.

Tessa élete a kötelességek mellett az álmokról, kitalált történetekről szól, egészen addig, míg meg nem jelenik éltében a szintén orvos Martin, és Damian, a sportoló szépfiú, akinek leghőbb vágya, hogy meghódítsa a lányt.

És ezek után Tessa már nem akar tovább álmodni, hanem élni akarja az életét. Ez azonban nem is olyan könnyű feladat. Ráadásul anyja félelmetes betegségének jelei is mutatkozni kezdenek rajta.

3611821_Rose Woods - Sorsodnak fonala

Mit tehet egy férfi, akinek élete a minden áron megőrzött becsület, a szigorúan betartott törvény, és a bűnözők kíméletlen üldözése körül zajlik, ha rájön, a nőt, aki után nyomoz, egyáltalán nem azért tartja érdekesnek, mert egy csalási ügy fő gyanúsítottja. Természetesen csakis azt, hogy mentségeket keres számára, melyek alapján egy csaló is megérdemel egy második esélyt, majd megpróbálja jó útra téríteni.

És mit tehet ugyanez a férfi, mikor a nő minden igyekezetével azon van, hogy meghiúsítsa hősünk kísérleteit. Naná, hogy taktikát változtat, és az észérvek helyett inkább a csábítást választja.

De mit tehet akkor, ha rájön, azok az elvek, melyek alapján addig élt, már semmit nem jelentenek, mikor kedvese bajba kerül, és a világ a feje tetejére áll. Többé már semmi sem az, aminek látszik, és nem hihet abban, amiben addig hitt.

Az ember, aki büszke rá, hogy két lábbal áll a földön, olyan események tanújává válik, melyek meghazudtolják a természet törvényeit, és túlmutatnak azokon egy olyan világ felé, melyről az átlagos halandók azt sem tudják, hogy létezik.

Egyetlen választása marad: harcol a végsőkig.

Öt regényem elérhető elektronikus formában is (epub, mobi, pdf). A linkek alább találhatók.

Elektronikus formában kapható regényeim, novelláim:

Xander&Lelkedbe_zárva_végleges

Konstantin

Légy az enyém_

alomvilag_vegleges.indd

3611821_Rose Woods - Sorsodnak fonala

Sugallat2

Colin a sors kegyeltje. Gazdag, okos és jóképű. Kitűnő tanuló, tehetséges sportoló, a lányok kedvence. Mindent megkaphat, amit csak akar. Kivéve egyet… Kirát.

Kira átokkal született, ami tizennégy éves kora óta megkeseríti az életét. Hogy ne sodorja újra és újra életveszélybe a környezetét, önkéntes száműzetésbe vonul. Mindent és mindenkit kizár az életéből, legfőképp Colint. És mikor bízni kezd abban, hogy a dolgok végre megváltoznak, és az élet újra a régi lehet, minden összeomlik körülötte.

Egy őrült garázdálkodik a békés kisvárosban. Senki sem tudja, mit miért tesz, és mi alapján választja ki áldozatait. Egy biztos csak, hogy tetteinek valamiképp köze van Kirához és Colinhoz.

Halhatatlan bosszú

„Az első megrázkódtatást hamar felülírta a mindent elsöprő düh. Egész fiatalkorát harccal töltötte. Hamarabb tudott lovagolni, mint járni, és előbb fogott a kezébe kardot, mint kanalat. Tudta, hogy ezt a támadást nem éli túl, de nem állt szándékában megkönnyíteni az ellenfele dolgát – bármilyen teremtmény volt is az. Az ösztön, hogy egészen a halála pillanatáig küzdjön, erősebb volt benne bárminél.”

Garreth klánja nemzetségfőjeként tesz látogatást egy rivális családnál az Úr 1292. évében, Anglia és Skócia határán. A hazafelé vezető úton brutális támadás éri csapatát. Embereit lemészárolják, ő pedig valami olyasmivé válik, melynek létezéséről addig mindössze legendákat és meséket hallott.

„Megan kétségbeesetten nézett körül a képeslapra illő, meseszép település nyüzsgő utcáján. Még soha életében nem találkozott olyan makacs népséggel, mint akikkel ebben a skóciai kisvárosban.”

Napjainkban… Egy betolakodó jelenik meg a kastélyban, ahol a férfi a külvilágtól elzárkózva él. Megan mindennél jobban szeretné látni a gyönyörű középkori építményt, épp ezért nem is veszi komolyan a helyiek figyelmeztetését arról, hogy a vár titokzatos tulajdonosa cseppet sem szereti a látogatókat. Legalábbis addig, míg szemtől szemben nem áll Garreth MacConellel, a hely halhatatlan, öntörvényű, ugyanakkor vonzó, de a leginkább dühös urával.

 

A koszívu

A múlt: Milosh népe a fennmaradásért küzd. A férfi, társaival faluról-falura jár, pusztulást és bánatot hagyva maga után. Ám az egyik helyen egy nagyhatalmú boszorkánnyal találják szembe magukat, aki egytől-egyig megöli a kétségbeesett harcosokat, Milosht pedig kővé változtatja, évszázados szenvedésre ítélve ez által. Bár mozdulni képtelen, mindent érzékel maga körül. Legfőképpen az idő múlását.

A jelen: Adelie, édesanyja halála után egyetlen élő rokonához, a nagymamájához költözik. Azonnal felfigyel a falu aprócska temetőjében álló szoborra. Lenyűgözi, napról-napra magához vonzza a hideg kődarab, amely különös érzéseket kelt benne. Sőt, ettől sokkal többre is képes: kérdéseket ébreszt a lányban, aki hamarosan arra is rájön, hogy családja története tele van titkokkal.

eleve_elrendeltetett_borito

Emily évek elteltével tér haza a szüleihez Rosedale-be. Boldog, amiért újra népes családjával élhet, és amiért munkát kap szülővárosában. Az örömteli visszatérést viszont beárnyékolja, hogy a lány többször úgy érzi, figyelik.

De ez csak a kezdet. Emilynek választania kell a szerelem, és a biztonság között. Patrick mellett döntsön-e, akihez ellenállhatatlan vonzalom köti már kezdettől fogva, vagy Simont válassza, aki a megbízhatóság mintaképe, és nem mellesleg évek óta szereti a lányt.

A helyzetet csak nehezíti, hogy Patrick múltját sötét titok árnyékolja be, aminek következtében a lány élete is veszélybe kerül.

Minden idon túl_1

Hannah, nevelőszülei halála után Desperate Mountainbe, a hegyvidéki kisvárosba költözik, ahol megismerkedik a Morgan családdal. A család fejével, Jareddel, valamint testvéreivel, Brittanyvel és Haydennel.

Hannah és Jared között első látásra vonzalom alakul ki, amely egyre csak erősödik, a lány azonban hamarosan rájön, hogy a Morganekkel valami nagyon nincs rendben. Titokzatos események, hátborzongató álmok mutatják meg számára az igazságot, amit először képtelen elhinni, később azonban szembe kell néznie a lehetetlennel. Közben pedig fény derül egy olyan titokra is, ami tudtán kívül beárnyékolja Hannah múltját, megkeseríti a jelenét, és talán megsemmisíti a jövőjét.

Minden idon túl_2

A „Minden időn túl” című történetből megismert Morganek élete tovább bonyolódik. Egy titokzatos démon parancsára, támadások érik a családot, azután megjelenik maga a démon is, aki nem kevesebbet akar megszerezni magának, mint Hannah erejét, amely képes jóvátenni a rosszat, megszépíteni a rútat, visszaadni egy szörnyeteg rég elveszett lelkét. És ezért bármire képes.

Hannah harcol a családjáért, és saját nyugalmáért. Hátborzongató álmai azonban megnehezítik ezt a harcot. A démon ismeri a gyengéit, a félelmeit, és ismeri a vágyait is, amiket felhasznál a lány ellen.

Az átjáró

Sasha óriási áldással, vagy inkább átokkal él együtt: látja a holtak szellemét. Ez a képesség már régóta az élete része, viszont különlegessége új értelmet nyer, mikor új otthonába, munkaadói házába költözik, ahol csak úgy nyüzsögnek a különlegesnél különlegesebb emberek.

Minden kitartására szüksége van, hogy helyt álljon a megváltozott körülmények között, miközben a furcsa társaság legtehetségesebb és leghétköznapibb tagja is a kegyeibe akar férkőzni.

3831962_egy_uj_esely_borito

„Az átjáróból” megismert Shania, aki különleges adottsága révén képes befolyásolni az emberek érzelmeit, valamint Jeremiah, a Green fiúk egyike, akit szintén óriási hatalommal áldottak meg, az „Ikerlángokban” immár egy párként tér vissza. Ez a novella szerelmük ébredésének története.

Ikerlángok

Michaela súlyos titkot őriz: képes összegyűjteni a körülötte tomboló emberi érzelmeket, és pusztító erővé formálni őket. Évek alatt sikerül ugyan megtanulnia uralkodni ezen a képességén, de csak addig, amíg nem találkozik Mathieu-vel, akinek elég egyetlen pillantása, hogy a lány elveszítse az önuralmát – minden lehetséges módon.

Elixír

Egy ősi legenda szerint, valaha az emberek, megelégelték egy gonosz démon kínzásait, és egy halandó vérének segítségével csapdába ejtették őt. Csak egy másik halandó vére keltheti életre ismét, adhatja vissza a szabadságát és az erejét.

Delani ízig-vérig a mai kor gyermeke. Jól ismeri ugyan a rég múlt történeteit, hinni azonban nem hisz a mítoszokban. Egy rég elveszett nép örökségének tartja ezt a mesét is, egészen addig, míg a saját bőrén nem tapasztalja valóságosságát.

Kutatóként érkezik az eldugott kisvárosba, és egészen addig úgy hiszi, két lábbal áll a földön, míg a hegyek között meg nem elevenedik az elképzelhetetlen.

Titokzatos kényszerítő erő, mások számára láthatatlan árnyak tartják rettegésben, pókok, bogarak, kígyók rémisztik minduntalan halálra. Fogalma sincs, kiben bízhat, és lassan a saját józan eszében is kételkedni kezd.

Barát és ellenfél, elmúlt és jelenlegi szerelem, ember és természetfeletti lény fog össze a védelme érdekében, és mindössze egy maroknyi, elszánt csapat áll csak szemben, egy eltűnt nép legősibb, legrémisztőbb démonával, amely számára Delani vére jelenti az elixírt, az egyetlen esélyt a feltámadásra.

vagyazok_borito

Ismered a görög istenek csodás tárgyairól szóló legendákat? Ki ne hallott volna már Zeusz villámairól, Pandora szelencéjéről, vagy Poszeidón háromágú szigonyáról?

Hinnéd, hogy ezeknek a tárgyaknak a legendájában legalább annyi a valóság, mint a kitaláció? Sok közülük ma is létezik. Egy évezredek óta fennálló szövetség védelmezi őket, melynek tagjai csupa harcedzett férfiak, akik magukat Vigyázóknak nevezik. Életüket és vérüket adják, ha kell, hogy megvédjék ezeket a varázserejű tárgyakat, amelyek mesés tettekre képesek egy igaz szívű ember kezében, de ha a gonosz tulajdonába kerülnek, rengeteg ártatlan halálát okozhatják, vagy akár a Föld pusztulását is.

Ezek a férfiak századokon keresztül őrzik a rájuk bízott ereklyéket. Nem ismerik a félelmet, csak a harc a társuk kortalan, magányos életük során. Az idő vasfoga nem fog rajtuk.

Ám ha eljön számukra az igaz szerelem, átlagos halandókká válnak, hogy hátralévő életüket együtt élhessék le a szeretett nővel. Fiaik közül kerülnek ki az új Vigyázók. Így örökítik a küldetést generációról, generációra.

negyromantikus_borito

Weöres Sándor halhatatlan sorai fémjelzik ezt a négy, egymástól független, témája – a szerelem – révén mégis összekapcsolódó írást.

Egy furcsa találkozás története, egy a szülői házból frissen kikerült lány útkeresése, egy ünnepelt sztár látszólag csillogó élete, és egy hirtelen haragú, de kétségtelenül szeretnivaló fiatal nő megrázó ébredése.

Négy szívmelengető, testet-lelket felüdítő romantikus novella, a rohanó hétköznapok forgatagában.

A kötetben található novellák egyenként is megtalálhatóak, köztük vannak ingyen letölthetőek is.

Karácsonyi találkozás, A magam ura, A látszat csal, Ne szólj szám.

tortenelmivampiros_borito

Ha leszáll az éj, előjönnek rejtekhelyükről a ragadozók. Képesek ugyan a fényen járni, mégis jobban szeretik az éjszakát, mikor a jótékony sötétség elfedi kilétüket.

Mert ők itt élnek közöttünk. És, ha egyszer is felfedik a kilétüket, többé már nem lesznek biztonságban. Vadászból prédává válnak.

Négy különleges férfi, négy vámpír története, akik vagy maguk választották a sorsukat, vagy akaratuk ellenére váltak az éjszaka szülöttévé. Egy közös bennük: méltóságuk, emberségük – annak dacára, mi lett belőlük – megmaradt.

Négy nő, akiknek az a sorsuk, hogy olyan lények társaivá váljanak, akiket a természetfeletti világ legfélelmetesebb, ugyanakkor legvonzóbb teremtményeinek tartanak.

A kötetben található novellák egyenként is megtalálhatóak, köztük vannak ingyen letölthetőek is.

A vámpírok ura, A vámpírok estélye, A vámpír szerelme, A vámpír kedvese.

Pusztító érzések

Három novella, három sors, három pusztító, erőteljes, mindent felülíró érzés.

Egy évszázadokon keresztül ívelő bosszú története – Harag

Egy makacs, kérlelhetetlen férfi megbékélése – Büszkeség

Egy különleges küldetés bukása – Gonoszság

Két paranormális és egy romantikus írás egy kötetben, amelyeket összeköt a közös szál: egy-egy erőteljes érzelem.

 

Válogatás kötet a műveimből az Adamo Books Kiadó összeállításában.

 

Advertisements
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close